Stahlbau Deutsch Steel construction English Staalbouw Nederlands
Tel. 0599-658013

Welkom bij Stalucon Bouw BV

Contact Stalucon Bouw BV Stadskanaal Edo Gersonius Staalbouw constructies van metaal
Stalucon Bouw BV levert en monteert sinds 2007 een breed scala aan stalen dak- en gevelconstructies. De oprichter Edo Gersonius heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en op diverse niveaus in deze branche. Ze staan geheel tot uw beschikking om u een uitstekende service en vakmanschap te leveren.

Ook voor het leveren en monteren van staalconstructies, dakbedekkingen, dakgoten, lichtstraten, overheaddeuren, raamkozijnen en de afwerking kunt u bij ons terecht, eigenlijk voor uw hele project één aanspreekpunt. Zie voor een overzicht van onze producten en diensten de pagina leveringsprogramma.

Wat doet Stalucon

Stalucon Bouw BV levert, en monteert met eigen personeel, dak en gevelbekleding voor uw project. We leveren aluminium en stalen geprofileerde platen, panelen en geïsoleerde sandwichpanelen, voor dakdekking, gevelbekleding en scheidingswanden. Zie op de pagina leveranciers informatie betreft de bedrijven waarmee Stalucon Bouw BV samenwerkt.

Wat vinden wij belangrijk

Dat opdrachtgever, aannemer, onderaannemer en natuurlijk de mensen op de bouwplaats gezamenlijk op een veilige en verantwoorde manier het project tot een kwalitatief en goed eindresultaat weten te brengen. De medewerkers van Stalucon Bouw BV zijn VCA* Gecertificeerd. Hierbij zijn wij van mening dat informatie voor iedereen belangrijk is. Onze slogan is daarom ook:

Zeg wat je doet, en doe wat je zegt