Stahlbau Deutsch Steel construction English Staalbouw Nederlands
Tel. 0599-658013

Gevelbekleding

Contact Stalucon Bouw BV Stadskanaal Edo Gersonius Gevelbekleding renovatie gevels van metaal stalen muren gevelpanelen
Onder gevelbekleding vallen een zeer uitgebreid aantal systemen. Voor nieuwbouw maar ook voor verbouw of renovatie kunt u deze systemen toepassen. Van belang is wat de functie van het te bouwen (of bestaande) project is.

Niet geïsoleerd

In dit geval kunt u ervoor kiezen om een enkele aluminium of send verzinkte stalen plaat toe te passen, op een houten of stalen achterconstructie.

Geïsoleerd

In dit geval kunt u kiezen uit verschillende toepassingen van materialen en systemen. Bijvoorbeeld een gevelsysteem opgebouwd uit een binnenblad in de vorm van een stalen binnendoos, waarin een glas- of steenwolisolatie wordt geplaatst, met daarvoor langs een stalen of aluminium gevelplaat. De materialen zijn verkrijgbaar voorzien van diverse standaard coatings en fabriekskleuren. Of u kunt kiezen voor een sandwichpaneel, in diverse diktes al naar gelang de nodige isolatiewaarde.

Renovatie of vernieuwen van een bestaande gevel of gebouw

Uw metselwerk slaat door, dit geeft vaak problemen zoals lekkage en of schimmel op de muren, ook aan de binnenzijde van het metselwerk. U kunt dit verhelpen door bijvoorbeeld regels op de muur te laten aanbrengen en hierop gevelplaten te monteren. U hebt hierdoor een probleem opgelost en tevens uw gevel een heel nieuwe uitstraling gegeven. Voor bestaande oude stalen of aluminium gevels zijn er ook diverse mogelijkheden om uw pand een spiksplinter nieuwe uitstraling te geven.

Kortom voor ieder pand en of gevel is er wel een oplossing. Wij komen graag bij u langs om uw project te bekijken, hiervan in overleg met u een keuze te maken uit de toe te passen materialen, en u hiervan geheel vrijblijvend een offerte aan te bieden. Neem contact op met Stalucon Bouw BV.

Kijk voor voorbeelden op de pagina projecten.

Verbouwing renoveren gevel bedrijfspand