Stahlbau Deutsch Steel construction English Staalbouw Nederlands
Tel. 0599-658013

Lichtstraten en lichtkoepels

Contact Stalucon Bouw BV Stadskanaal Edo Gersonius Lichtstraten en daglicht lichtkoepels buitenlicht natuurlijke verlichting daklicht
Wenst u meer daglicht op uw werkplek, in uw kantoor of in uw woning te krijgen, dan is het mogelijk om in een bestaand dak een (extra) lichtstraat of lichtkoepel te plaatsen. In overleg met u kan dit alles, indien mogelijk, in één dag gerealiseerd worden.

Alle werkzaamheden zoals het aanbrengen van veiligheidsmiddelen (valbescherming), demontage werk, plaatsen van nieuwe opstanden waar de lichtkoepel op gemonteerd wordt, het aanhelen van de bestaande dakbedekking, plaatsen van de nieuwe lichtstraat en het afvoeren van de verwijderde materialen zal door ons gecoördineerd aangestuurd worden.

Kleine lichtkoepels, complete lichtstraten, vervangen van een bestaande lichtstraat; het maakt niet uit. Stalucon Bouw BV levert vakwerk op elk type dak en u kunt genieten van prettig daglicht binnen!

Polyester platen

Polyester lichtdoorlatende platen verliezen na een aantal jaren hun helderheid. In het verleden werden deze polysterplaten vaak toegepast, deze polyester lichtdoorlatende dakplaten verkleuren na verloop van tijd, het materiaal verhard en hierdoor ontstaan door de werking van het dak vaak scheurtjes in het materiaal waardoor lekkage kan ontstaan. Deze platen kunnen indien het profiel nog te krijgen is vervangen worden door nieuwe lichtdoorlatende PVC platen, deze platen zijn helder , laten veel meer licht door en zijn beter van kwaliteit.