Stahlbau Deutsch Steel construction English Staalbouw Nederlands
Tel. 0599-658013

Renovatie en schadeherstel

Contact Stalucon Bouw BV Stadskanaal Edo Gersonius Dakrenovatie schadeherstel storm brand waterlekkage reparatie repareren lek dak
Dakrenovatie wordt meestal toegepast op de wat oudere gebouwen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een dak, die is voorzien van een bitumineuze dakbedekking, te repareren. Het dak gaat er dan na enige tijd uitzien als een lappendeken met overal plakkers geplaatst en reparaties uitgevoerd. De dakbedekking vorm dan geen geheel meer en wordt steeds kwetsbaarder voor temperatuurwisselingen, gewicht van sneeuw en regenwater.

Een duurzamere manier van renovatie is het vervangen van de bestaande dakbedekking door een compleet nieuwe bitumineuze of PVC dakbedekking. Voor schuine daken is het eventueel ook mogelijk om de bitumineuze dakbedekking te vervangen door een stalen dakplaat, eventueel geïsoleerd. Een duurzamere manier van renovatie is het aanbrengen van een geheel nieuwe dakbedekking op het bestaande gebouw. Dit kan dmv een bitumen dak maar een moderne, duurzame en efficënte manier is het aanbrengen van stalen dakpanplaten of dakpanelen. Deze zijn bovendien ook verkrijgbaar in een geïsoleerde sandwich uitvoering. Voor schuine daken is het in veel gevallen ook mogelijk om te kiezen voor een staaldak i.p.v. een nieuw bitumineus dak of dakpannen.

Gevelrenovatie

Bestaande gevels kunnen geheel door Stalucon Bouw BV vernieuwd worden en worden voorzien van nieuwe sparingen/openingen ten behoeve van raamstroken en deuren. Hiermee wordt een compleet ander aanzicht van de gevel gecreëerd en lijkt het pand weer als nieuw. Er zijn vele mogelijkheden om uw pand een ander aangezicht te geven, hiervoor kunnen diverse materialen en kleuren worden toegepast. Voor overleg en informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken, telefonisch via 0599-658013 of u kunt ons een e-mail sturen. Zie voor meer informatie ook de pagina gevelbekleding.

Schadeherstel

Het herstellen van deuken en diepe krassen in gevelplaten of sandwichpanelen behoort ook tot onze werkzaamheden. Dit kan indien mogelijk in het werk gerepareerd en op kleur gemaakt worden. U zult versteld staan van het eindresultaat. Grotere schades kunnen gerepareerd worden door de gevelplaten of panelen te vervangen door nieuwe exemplaren. In dit geval zal er in de meeste gevallen kleurverschil te zien zijn tussen de bestaande en de nieuw geleverde materialen.

In geval van storm- of brandschade aan uw dak komen wij zo snel mogelijk bij u ter plaatse om de situatie te bekijken. Indien nodig zorgen we voor een noodoplossing en waar mogelijk maken we uw dak tijdelijk weer water- en winddicht.